Μήνυμα

Φίλοι και φίλες,

Ως Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Βουνίου, ενός από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά των Κρασοχωριών, σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Κοινότητας μας. Το Βουνί, εισέρχεται στον κυβερνοχώρο με στόχο να υπηρετήσει τους συγχωριανούς και να παράσχει γενικότερα χρήσιμες πληροφορίες στους φίλους και τους επισκέπτες του.

Πρώτος μας γνώμονας, είναι η ενημέρωση του κοινού και ιδιαίτερα των αποδήμων χωριανών μας, που βρίσκονται μακριά μας, για τα διάφορα δρώμενα του χωριού μας. Επίσης, η ενημέρωση του κόσμου για την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι, για την ποιοτική αναβάθμιση της κοινότητάς μας.

Με τον τρόπο αυτό η κοινότητα μας αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία, όπως επιβάλλει η σύγχρονη πραγματικότητα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα δίαυλο

επικοινωνίας με τους χωριανούς, και έτσι να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες του.

Στις σελίδες μας θα βρείτε πλήθος πληροφοριών και φωτογραφιών που αφορούν την κοινότητα, τις εκδηλώσεις, και θα γνωρίσετε την πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά του χωριού μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας και να σας προσκαλέσω να επισκεφτείτε την Κοινότητά μας και να την γνωρίσετε από κοντά.

Φιλικά,
Ματθαίος Πρωτοπαπάς
Πρόεδρος Κοινοτικού 
Συμβουλίου Βουνίου

© Copyright 2023 - Βουνί / Designed & Developed by NETinfo Plc